Despre

Sunt Tony Tudor, fotograf si videograf profesionist. Pasiunea mea a inceput ca videograf evenimente in anul 2007, am participat la numeroase cursuri de formare si perfectionare, astfel am descoperit adevarata mea pentru fotografia de eveniment.

Am ales sa fac asta din pasiune si pentru ca imi place sa lucrez inconjurat de oameni sinceri si care stiu ce vor, care vor fotografii ce li se potrivesc lor.

Pentru mine fotografia este arta si vreau sa fac mai mult decat simple fotografii, vreau sa transmit emotie prin fotografiile realizate, de aceea incerc sa am o chimie cu fiecare client, doar asa rezultatul final va fi ireprosabil.

Fiecare eveniment este unic in felul sau si este o provocare pentru mine. De ficare data voi surprinde cele mai frumoase momentele intr-un mod unic si desigur artistic astfel incat la sfarsit clientii vor ramane cu amintiri pe viata.

Sunt casatorit si sunt parinte, am trecut prin aceleasi emotii si trairi prin care o sa treceti si voi, va pot intelege cerintele si asteptarile incat impreuna vom realiza mai mult decat simple fotografii, vom realiza o poveste de dragoste minunata, o amintire frumoasa din ziua evenimentului de care sa va bucurati pentru totdeauna.

despre

Foto Video Evenimente Timisoara

Tel: 0744 649 417
Email: tony4urban@gmail.com

Distribuie